شیرینی خرمایی بدون فر کیک و شیرینی پزی

آشپزی افغانی بدون فرمته آشپزی رنگین آشپزی آنلاین خرما آشپزی افغانی شیرینی نخودچی شیرینی بدون فرمته کیک و شیرینی ایرانی بدون فرن کیک و شیرینی با ماکروفر شیرینی نارگیلی کیک و شیرینی بدون فر شیرینی گردویی کیک و شیرینی شب یلدا کیک و شیرینی شب یلدا خرمای پیارم کیک و شیرینی با ماکروفر خرما داعش

شیرینی خرمایی بدون فر

مواد لازم::

 

بیسکویت پتی پور……… ۲۲۵ گرم

خرمای بدون هسته ………….۷۵ گرم

کره …………۷۵ گرم

عسل……………. ۲ قاشق سوپخوری

گردو خردشده………………۷۵ گرم

شکلات …………. ۱۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه:

 

کف و دیواره های قالب مربع شکل کم عمق به ابعاد ۱۸ سانتی متر را باآلومینیوم(نایلون یا سلفون) بپوشانید بیسکویت ها را پودر کنید

خرما ها را ازهسته جداکنیدوله کنید(من در غذاساز میکس کردم) بعد کره و عسل را در شیرجوش  کوچکی بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود

سپس بیسکویت خرما وگردو را به آن افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید مواد را در قالب آماده شده ریخته و آنها را با پشت قاشق فشار دهید

تا سطح آن کاملا صاف و یکنواخت شود

 

شیرینی را بمدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود شکلات را بصورت تکه های کوچک خرد کرده و به روش بن ماری ذوب کنید

و روی سطح شیرینی ریخته و بصورت یکنواخت پهن کنید به دلخواه پودر پسته یا نارگیل یا ترافل پاشیده

مجددا شیرینی را در یخچال بگذارید تا شکلات روی آن ببندد شیرینی را به همراه نایلون یا آلومینیوم از داخل قالب خارج کرده

شیرینی را به  تکه ی مساوی برش زده و در ظرف مخصوص سرو بچینید این هم با پودر نارگیل…..من برای این مدل به جای شکلات خالی از کره ۳۰ گرم شکلات۲۰۰ تا ۲۲۰ گرم ۱/۲ لیوان  شیر استفاده کردم همه را باهم روی حرارت مدام هم زده تا یکدست بشه

بعد روی مواد پهن کرده ودر یخچال خیلی خوشمزه و مقوی هست.

 

منبع: سرآشپز صورتی

شیرینی خرمایی بدون فر

بدون فر,شیرینی,کیک و شیرینی,بدون فرمته,بدون فرن,شیرینی نخودچی,شیرینی کشمشی,شیرینی نارگیلی,شیرینی عید,شیرینی گردویی,شیرینی دانمارکی,شیرینی پزی,شیرینی ناپلئونی,شیرینی خانگی,کیک و شیرینی خانگی,کیک و شیرینی پزی,کیک و شیرینی بدون فر,کیک و شیرینی ساده,کیک و شیرینی بی بی,کیک و شیرینی رژیمی,کیک و شیرینی ایرانی,کیک و شیرینی با ماکروفر,کیک و شیرینی شب یلدا