طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت تهیه خورش کرفس مجلسی

آموزش آشپزی آپارات خورش کرفس بدون گوشت طرز تهیه خورشت کرفس با رب مواد لازم برای خورش کرفس طرز تهیه خورش کرفس با نعنا جعفری سبزی خورش کرفس چیه خورش کرفس بدون گوشت طرز تهیه خورشت کرفس طرز تهیه خورشت کرفس با رب آموزش آشپزی تصویری طرز تهیه خورش کرفس با لپه طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه میزان سبزی خورش کرفس آموزش آشپزی با مرغ سبزی های خورش کرفس آموزش آشپزی تبیان خورش کرفس با لوبیا خورشت کرفس طرز تهیه خورشت کرفس طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

در این قسمت از آموزش آشپزی طرز پخت خورش کرفس را آموزش میدهیم

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

مواد لازم

پیاز                                                                 2 عدد

گوشت خورشتی                                               300 گرم

کرفس                                                            500 گرم

برگ کرفس                                                      100 گرم

لیموعمانی                                                       3 عدد

نعناع تازه                                                        20 گرم

جعفری تازه                                                     80 گرم

رب گوجه فرنگی                                           ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل                                                    مقدار لازم

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه

کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ( بهتر است کرفس ها قد یک بند انگشت خرد شوند ).

برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) سپس برگ کرفس ، نعنا و جعفری را درون مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

نکته ها :

چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید ، اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

همچنین ببینید

منبع : irancook.ir

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی با گوشت,خورشت کرفس,طرز تهیه خورشت کرفس,خورش کرفس مجلسی,طرز تهیه خورش کرفس با نعنا جعفری,سبزی خورش کرفس,مواد لازم خورش کرفس,خورشت کرفس مجلسی,خورش کرفس با سبزی خشک,خورش کرفس با مرغ,خورش کرفس با لوبیا,خورش کرفس خوشمزه,خورش کرفس بدون گوشت,طرز تهیه خورش کرفس با مرغ,طرز تهیه خورش کرفس,طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه,طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا,طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی خشک,طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه,طرز تهیه خورشت کرفس قرمز,طرز تهیه خورشت کرفس با رب,طرز تهیه خورش کرفس با لپه,تهیه خورش کرفس مجلسی,طرز تهیه خورشت کرفس با نعنا و جعفری,طرز تهیه خورشت کرفس با نعنا جعفری,سبزی خورش کرفس چیست؟,سبزی خورش کرفس,سبزی خورش کرفس چیه,سبزی خورشت کرفس چیست,سبزی های خورش کرفس,نسبت سبزی خورش کرفس,اندازه سبزی خورشت کرفس,میزان سبزی خورش کرفس,مواد لازم خورشت کرفس,مواد لازم برای خورش کرفس,مواد لازم خورشت کرفس,مواد لازم جهت خورشت کرفس,مواد لازم برای تهیه خورش کرفس