مواد لازم :
طرز تهیه :
پیاز و هویج را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید.
ساقه کرفس را خرد کنید.
اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمی تفت دهید.
در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.
سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.
پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمی از نان های برشته شده را روی آن قرار دهید.
منبع : khorasannews.com
طرز تهیه سوپ پنیر و سبزیجات
طرز تهیه سوپ پنیر و سبزیجات, سوپ پنیر و سبزیجات, نحوه پخت سوپ پنیر, پخت سوپ سبزیجات, پخت انواع سوپ, طرز تهیه سوپ های مقوی, مواد لازم برای سوپ سبزیجات و پنیر, طرز تهیه سوپ های سبزیجات,طرز تهیه سوپ پنیر,پخت سوپ سبزیجات,دستور پخت سوپ سبزیجات,آموزش پخت سوپ سبزیجات,طریقه پخت سوپ سبزیجات,نحوه ی پخت سوپ سبزیجات,پخت انواع سوپ,پخت انواع سوپها,پخت انواع سوپ جو,پخت انواع سوپ مرغ,پخت انواع سوپ ایرانی,دستور پخت انواع سوپ,روش پخت انواع سوپ,دستور پخت انواع سوپ جو,آموزش پخت انواع سوپ,طرز تهیه سوپ های مقوی